Menu

Uw motor verkopen

Wilt u uw motor verkopen? En wilt u dat dit zorgeloos gebeurd? Wij helpen u graag verder. Solo Moto werkt samen met JeMotorVerkopen.nl.

Als u uw motor gaat verkopen kunt u proberen dit zelf te doen. U kunt dan bijvoorbeeld zelf advertenties plaatsen. U krijgt dan vaak onbekende mensen over de vloer die vaak interesse tonen, maar loze (lage) biedingen doen. Bij “je motor verkopen” gaat dit anders. Zodra u uw motor bij daar aanbiedt krijgt u vanzelf een vrijblijvend bod op uw motor.

Zodra u het bod accepteert wordt de motor bij u opgehaald. Uiteraard geheel gratis. U mag ook zelf uw motor brengen. U krijgt daar dan, in overleg, zelfs een vergoeding voor. Na het verkopen krijgt u uiteraard een officieel vrijwaringsbewijs.

Motor via Solo Moto verkopen en de beste prijs ontvangen?

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw motor via ons te verkopen.
Dit houdt in dat wij de totale verkoop van u overnemen en dat u op die manier de beste prijs ontvangt.

Hoe werkt het?

Wij kijken samen met u wat uw motor verkoop waard is en wij maken met u een consignatieovereenkomst. Deze overeenkomst houdt in dat wij de motor voor u zo mooi mogelijk maken en hem op de bekende sites aanbieden. Mocht er zich een koper melden dan zorgen wij voor de eventuele inruil (maw, wij kopen deze zelf in), proefrit, de betaling en alle andere spannende dingen..

Omdat wij niet hoeven te investeren kunnen wij met een kleinere marge genoegen nemen waardoor u een beter prijs kunt ontvangen dan bij directe verkoop aan een inkoop partij. Doordat wij inruilen vergroot u uw verkoopkans en u loopt zelf geen risico’s met proefritten, u hoeft niet onnodig mensen in huis te laten en u hoeft geen e-mails met heel veel vragen te beantwoorden.

Afspraak maken?

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging van één van onze mooie motoren of wilt iets weten in verband met het onderhoud aan uw motorfiets? U kunt ons vrijblijvend bereiken op 06 – 40 87 15 16 of maak gebruik van ons contactformulier.

Ga naar contact